top of page
Wellness 1.jpg

Het drukke leven doet veel mensen verlangen naar onthaasting en een kwaliteitsvolle invulling van hun vrije tijd. Herkenbaar? Dan is een wellnesszone in je eigen tuin dé manier om de pauzeknop in te drukken. Ik ontzorg je met een begeleiding van a tot z bij je project. Van professioneel advies om de juiste keuzes te maken tot ontwerp en uitvoering.

 

Maatwerk als standaard

Wellness is een breed begrip dat je naar believen invult. Denk aan een zwembad of zwemvijver, een poolhouse met sauna, een overkapping met whirlpool, … the sky is the limit. Keuzestress? Geen nood: we bespreken samen je verlanglijstje en bekijken de mogelijkheden qua ruimte en budget.

Afstemming op wensen en omgeving

Je rekent op degelijk advies om weldoordacht knopen door te hakken. En dankzij mijn samenwerking met geselecteerde partners krijg je gegarandeerd uitstekende kwaliteit. Bovendien zorg ik als ontwerper voor een naadloze integratie van je wellnesselementen in je buitenruimte. Zo sluiten ze qua stijl perfect aan bij de architectuur van je woning en de uitstraling van je tuin.

Verwezenlijk je droom van een wellnesszone.

CREËER JE EIGEN WELLNESSZONE
Wellness Peter van der Velden.jpg
Wellness 3.jpg
Wellness 4.jpg

" als ontwerper zorg ik voor een naadloze integratie van je wellnesselementen in je buitenruimte ".

Wellness 7.jpg
Project-Barkmeijer-Barendrecht-16 web.jp
Wellness 6.jpg
Wellness 5.jpg
bottom of page