Deze ruime vakantievilla is opgetrokken in materialen zoals hout en natuursteen die uitstekend tot hun recht komen in de bosrijke omgeving. De vele raampartijen vervagen de grenzen tussen binnen en buiten, en bieden een fabuleus zicht op de overvloedig groene tuin. Om meer openheid te creëren werd een deel van het dichtbegroeide bos selectief gekapt. Zo ontstond er ook ruimte voor lage beplanting met vaste planten en siergrassen. Beuk en Spaanse aak zorgen dan weer voor een groene omzoming die privacy waarborgt.

Ultiem vakantiegevoel

Op de centrale as van de villa prijkt een strak, rechthoekig zwembad met een rand en terras in antracietkleurig Schellevis-beton. De overige verharding bestaat uit schelpen in slingerende paadjes en karaktervolle natuursteenkinderkoppen die mooi afsteken tegen het vele groen. Het bijbehorende poolhouse werd gebouwd in dezelfde stijl als de woning, met robuust eikenhout en zwarte ramen en deuren. Er is ook volop ruimte om te loungen en te dineren op het zwembadterras.

Bont geschakeerde bostuin

Oppervlakte: 4000m²  I  Realisatie: 2013  I  Stijl: Natuurlijk stoer  I  Uitvoering: Munter Tuinprojecten

"In deze bostuin spelen talloze tinten groen de hoofdrol, in harmonie met de royale kleurrijke borders".

Bloemenweelde in het bos

In deze bostuin spelen talloze tinten groen de hoofdrol, in harmonie met de royale kleurrijke borders. De gevarieerde beplanting is een doordachte mix van groen en toefjes kleur die in alle jaargetijden een visueel spektakel verzekeren. Hier heerst een divers ecosysteem dat werd aangeplant met veel botanische kennis. De lage beplanting knipoogt naar een prairietuin waarin grassen verbroederen met bonte ‘bloemenweides’. Zo profiteren de bewoners van een wisselend uitzicht met een maximale belevingswaarde.

"De gevarieerde beplanting is een doordachte mix van groen en toefjes kleur die in alle jaargetijden een visueel spektakel verzekeren".

1/1